ЦІКАВІСТЬ ПІЗНАВАЛЬНИХ ПРОЦЕСІВ В ДОШКІЛЬНОМУ ТА ШКІЛЬНОМУ ВІЦІ


9 квітня 2024 року в Олександрійському педагогічному фаховому коледжі ім.В.О.Сухомлинського практичним психологом, викладачем комісії психолого-педагогічних дисциплін та окремих методик Яніною Васильчак було проведено відкрите підсумкове засідання наукового студентського товариства «Планета психологія» для здобувачів освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта 30 група та 013 Початкова освіта 31 група на тему: «Цікавість пізнавальних процесів в дошкільному та шкільному віці».

Психічні пізнавальні процеси (відчуття, сприйняття, пам'ять, уява, мислення і мова) відіграють важливу роль в діяльності, навчанні і вихованні дітей, учнів, студентів, працівників.

Ми протягом року на гуртку «Планета психологія» вивчали і досліджували важливу і актуальну тему про пізнавальні процеси людини. Студентами були проведені власні невеличкі дослідження за своєю темою, з практичними завданням. Всі учасники активно та цікаво  презентували свої проекти. Було багато різноманітних, захоплюючих завдань, які ми з радістю та позитивним настроєм виконували. Всі отримали нові знання, досвід та приємне спілкування.

Завдяки таким заходам поглиблюються та здобуваються нові знання студентів, удосконалюються їх практичні  уміння та навички. Наукова, дослідницька, проектна робота слугує для збагачення життєвого досвіду та впевненості у своїх знаннях, силах здобувачів освіти.


 

 
                                                                       












 




Немає коментарів:

Дописати коментар

  ЗДОРОВʼЯ - НАЙБІЛЬША ЦІННІСТЬ! Щорічно 7 квітня відзначається Всесвітній день здоровʼя. 💪  З метою формування однієї із складових професі...