ТРИМАЙСЯ ЛЮДСЬКИХ ЦІННОСТЕЙ ЖИТТЯ!

25 березня 2024 року в Олександрійському педагогічному фаховому коледжі ім.В.О.Сухомлинського серед студентів 20 та 30 груп спеціальності 012 Дошкільна освіта практичним психологом, викладачем комісії психолого-педагогічних дисциплін та методик навчання Васильчак Яніною був проведений груповий практикум на тему: «Тримайся людських цінностей життя!».

Після позитивного налаштування та знайомства групи пролунала тривога. Але вона не стала на заваді і ми продовжили наш захід в укритті. Знявши напругу ми продовжили виконувати вправи. Студентки активно висловлювали свої думки та цінності, які важливі для них. Працювали індивідуально, в групах   та в парах, виконували  творчі завдання та представляли їх.

Під час заходу було проведено багато різних вправ, наприклад: «Моє  Я», під час виконання якої ми довели, що кожна людина є неповторною; «Скріпка» дала можливість усвідомити цінність здоров’я; «Мій портрет у променях сонця» допоміг узагальнити цінності життя, які є найважливішими для кожного.

Під час практикуму було розкрито значення та важливість, людських цінностей життя, яких необхідно дотримуватися сьогодні і все життя. Разом формували вміння бачити тільки тимчасові труднощі у життєвих негараздах та обов’язково долати їх. Усвідомили важливість дотримання людських цінностей життя. Навчилися позитивно мислити та налаштовуватися на успіх, вирішувати вчасно всі проблеми та переживання.

На завершення провели вправу «Мішечок щастя», побажали всім щастя та перемоги і приклеїли стікери на велике серце любові, яке відкрите для всіх бажаючих поповнитися любов’ю. 











 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

  ЗДОРОВʼЯ - НАЙБІЛЬША ЦІННІСТЬ! Щорічно 7 квітня відзначається Всесвітній день здоровʼя. 💪  З метою формування однієї із складових професі...