КЛАСИЧНІ ПОГЛЯДИ В АСПЕКТІ МАЙБУТНЬОГО


 «Вірте в талант і творчі сили кожного вихованця!».

В.Сухомлинський

 Ці слова одного з найчудовіших педагогічних діячів сучасності - Василя Олександровича Сухомлинського - можна було б поставити епіграфом до всього, що було їм написано. Досвід власної багаторічної вчительської практики, узагальнення величезної педагогічної спадщини минулого переконали його у тому, що «сила і можливості виховання невичерпні.» Виховання точно відображає життя, і воно повинне бути наповнене життям, тоді воно має силу.

25.04.2023 в Олександрійському педагогічному фаховому коледжі імені В.О.Сухомлинського відбулася зустріч викладачів циклової комісії психолого-педагогічних дисциплін та методик навчання Бикової О.О., Слободніченко А.І., Кузьменко С.О. з випускниками ліцею №10 м.Олександрії Кіровоградської області. Зустріч розпочалася з ознайомлення скульптурного сюжету "В. Сухомлинський з дітьми", проведено глибоку екскурсію в музеї коледжу В.О.Сухомлинського. Визначено біографічну довідку та творчий шлях Великого Митця. Творчість Василя Сухомлинського з кожним роком привертає все більш пильну увагу світової наукової і педагогічної громадськості як в Україні, так і за кордоном.  Розроблена їм педагогічна система не тільки збагатила педагогічну науку новаторськими ідеями і положеннями, але і визначила революційний етап в розвитку вітчизняної педагогічної думки. 











Немає коментарів:

Дописати коментар

  ЗДОРОВʼЯ - НАЙБІЛЬША ЦІННІСТЬ! Щорічно 7 квітня відзначається Всесвітній день здоровʼя. 💪  З метою формування однієї із складових професі...