ОНЛАЙН СЕСІЯ-РЕФЛЕКСІЯ ЩОДО ІМПЛЕНТАЦІЇ СПЕЦКУРСІВ І НАВЧАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН У ЗВО "ДІЯЛЬНІСНИЙ ПІДХІД У ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ" І "ГРА У ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ: ЦІЛІСНИЙ ПОГЛЯД, СИСТЕМНИЙ ПІДХІД"



14 березня 2023 року циклова комісія психолого-педагогічних дисциплін (Кузьменко С.О., Нікітіна М.В.) взяли участь в онлайн сесії-рефлексії щодо імплементації спецкурсів і навчальних дисциплін у ЗВО "Діяльнісний підхід у початковій школі" і " Гра у закладах дошкільної освіти: цілісний погляд, системний підхід".


Викладачами був представлений досвід Олександрійського педагогічного фахового коледжу імені В.О. Сухомлинського щодо впровадження курсу "Діяльнісний підхід у початковій школі". Зокрема: визначено ключовий інстайт спецкурсу; аспекти, які надихають у дають ресурс у впроваджені курсу; які зміни відбулися після провадження курсу; сучасний освітній простір – з досвіду роботи; формула успіху спецкурсу; рекомендації щодо покращення впровадження спецкурсу в освітній процес.




Дякуємо організаторам Lego Foundation  за отриманий досвід у рамках співпраці!







Немає коментарів:

Дописати коментар

  ЗДОРОВʼЯ - НАЙБІЛЬША ЦІННІСТЬ! Щорічно 7 квітня відзначається Всесвітній день здоровʼя. 💪  З метою формування однієї із складових професі...