РАНКОВІ ЦІКАВИНКИ 

 В АСПЕКТІ ЕМОЦІЙНОГО ІНТЕЛЕКТУ


В Олександрійському педагогічному фаховому коледжі імені В.О.Сухомлинського верує вмотивована взаємодіяльність між суб'єктами освітнього процесу, підгрунтям якої є - створення позитивного емоційного забарвлення інтелектуальної  освітньої  діяльності при підготовці висококваліфікованого фахівця системи освіти Украни. 
Психолого-педагогічний тиждень в закладі, реалізуєть на підґрунті  опанування здобувачів освіти процесами: розуміння, усвідомлення, управління   знаннями,  емоціями,  мотивацією, думками та поведінкою, через процеси регулювання слабких та сильних сторін.
В ході проведення предметно-методичної декади циклової комісії викладачів психолого-педагогічних дисциплін впроваджено елементи інноваційних технологій, зокрема:

З 16 жовтня по 20 жовтня 2023 року в холі приміщення коледжу викладачами комісії Літтою Максімовою та Вікторією Савіцькою організовано виставку "Книга ключ до пізнання" новинок друкованих науково-методичних джерел фахового спрямування та виставку творчих робіт здобувачів освіти у формі "Презентації надбань студентів". На виставці до уваги присутніх зосереджено блоки біографії та спадщини В.О.Сухомлинського, казки В.О.Сухомлинського, різного виду театри, тематичні лепбуки.






 17 жовтня 2023 року викладачами Анастасією Слободніченко та Марією Нікітоною підготовлено та проведено науково-теоретичну  радіолінійку «Компетентнісний підхід до педагогічної діяльності на основі психолого-педагогічних знань» в якій розкрито історію виникнення педагогічної професії, розкрито значення основоположних принципів природовідповідності, культуровідповідності та принцип дитиноцентризму, особливості формування ціннісних орієнтацій у становленні Людини.

17 жовтня 2023 року викладачами Вікторією Савіцькою та Яніною Васильчак  організовано ефективне педагогічне спілкування зі спільнотою коледжу у формі "Обери позицію «Скринька професійних побажань» та «Скринька довіри», де студенти на демократичних засадах висловлювали власну думку стосовно хвилюючих їх питань.



18 жовтня 2023 року викладачами Марією Нікітіною та Анастасією Слободніченко під час ранкових зустрічей зі спільнотою коледжу організовано та проведено   коучинг «Дерево професійних мрій» на засадах особистісно орієнтованої педагогіки.




19 жовтня 2023 року викладачами Оленою Тарасенко та Оленою Биковою проведено ранкову зустріч зі спільнотою коледжу у формі "Кейс-метод патріотичного виховання «Долоні Миру»  з метою визначення громадянської позиції.





20 жовтня 2023 року викладачами комісії Ангеліною Полтава та Віктором Косенко організовано та проведено вивчення якісного педагогічного досвіду, у формі "Педагогічний аукціон «Скринька порад  В.О.Сухомлинського" з метою вивчення спадщини Великого Митця.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  ЗДОРОВʼЯ - НАЙБІЛЬША ЦІННІСТЬ! Щорічно 7 квітня відзначається Всесвітній день здоровʼя. 💪  З метою формування однієї із складових професі...