Викладачі психолого-педагогічних дисциплін взяли участь у першій координаційній зустрічі та тренінгу з впровадження навчальних дисциплін «Діяльнісний підхід у початковій школі»та «Гра у дошкільному навчальному закладі: цілісний погляд, системний підхід.»

     28 серпня викладачі психолого-педагогічних дисциплін та методик навчання Олександрійського педагогічного фахового коледжу імені В. О. Сухомлинського Ангеліна Полтава та Марія Нікітіна взяли участь у першій координаційній зустрічі та тренінгу з впровадження навчальних дисциплін «Діяльнісний підхід у початковій школі»та «Гра у дошкільному навчальному закладі: цілісний погляд, системний підхід.»

    Захід було організовано Фондом The LEGO Foundation, що орієнтований на продовження та поглиблення співпраці сторін з метою системних стійких змін в освіті.

    Висловлюємо , щиру вдячність, керівництву Фонду в Україні The LEGO Foundation Оксані Рома, організаторам конференціі та координатору Людмилі Жданюк. Разом дбаємо про майбутнє України 💙💛


Немає коментарів:

Дописати коментар

  ЗДОРОВʼЯ - НАЙБІЛЬША ЦІННІСТЬ! Щорічно 7 квітня відзначається Всесвітній день здоровʼя. 💪  З метою формування однієї із складових професі...