ДІЯЛЬНІСНИЙ ПІДХІД У ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ

       20 січня 2024 року на базі гімназії «Сузір'я-19» Олександрійської міської ради в активній співпраці та взаємодії відбулося навчання педагогів Олександрійської громади  «ДІЯЛЬНІСНИЙ ПІДХІД У ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ В РЕАЛІЯХ СЬОГОДЕННЯ на основі  впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітній процес закладів освіти, підтримки відновлення освіти України фундацією LEGO.

        На занятті- тренінгу  учасники у співдії знайомилися з ефективними освітніми технологіями та інструментами, з новими можливостями діяльнісного підходу. Позитивна атмосфера перезавантаження, проактивності та відкритості вирувала на занятті. Педагоги співпрацювали, дискутували, раділи спільним рішенням й обмінювалися власним досвідом.

        Щиро дякуємо Оксана Рома  керівниці освітніх ініціатив The LEGO Foundation та Любов Продан, нашим регіональним координаторам за можливість саморозвитку та самовдосконалення своєї професійної майстерності! Майбутнє України в наших руках.

Разом до Перемоги! 






Немає коментарів:

Дописати коментар

  ЗДОРОВʼЯ - НАЙБІЛЬША ЦІННІСТЬ! Щорічно 7 квітня відзначається Всесвітній день здоровʼя. 💪  З метою формування однієї із складових професі...