УЧАСТЬ В ТРЕНІЗІ «БЛАГОПОЛУЧЧЯ ДІТЕЙ ТА ПЕДАГОГІВ: ДІЄВІ ІНСТРУМЕНТИ І ПРАКТИКИ ПСИХОСОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ»  завдяки сприянню фонду LEGO Foundation



Протягом лютого-березня 2023 р. викладач психолого-педагогічних дисциплін Кузьменко С.О. взяла участь у тренізі «БЛАГОПОЛУЧЧЯ ДІТЕЙ ТА ПЕДАГОГІВ: ДІЄВІ ІНСТРУМЕНТИ І ПРАКТИКИ ПСИХОСОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ».    

Програма спецкурсу передбачала: Благополуччя і навчання дітей в умовах надзвичайних ситуацій, Психосоціальна підтримка та гра, Вплив стресу на благополуччя та навчання дітей, Роль педагога у підтримці благополуччя дітей: шість ключових стратегій, Створення безпечного освітнього середовища, Підтримка позитивної поведінки, Розвиток соціально-емоційних навичок та уміння подолання стресу через гру, Обговорення труднощів, Додаткова підтримка, Благополуччя педагогів.


Було отримано досвід проведення тренінгових занять з дітьми, які потребують психосоціальної підтримки, опановано основні стратегії взаємодії з колективом.















Немає коментарів:

Дописати коментар

  ЗДОРОВʼЯ - НАЙБІЛЬША ЦІННІСТЬ! Щорічно 7 квітня відзначається Всесвітній день здоровʼя. 💪  З метою формування однієї із складових професі...