ЦИКЛОВА КОМІСІЯ ВИКЛАДАЧІВ ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНИХ ДИСЦИПЛІН ТА МЕТОДИК НАВЧАННЯ.





   Циклова комісія психолого-педагогічних дисциплін та методик навчання працює під дивізом:

Справжня турбота про майбутнє

полягає в тому,

щоб віддати все справжньому

 та реалізує методична проблему комісії – це шляхи модернізації компетентнісної підготовки студентів відповідно до вимог сучасного реформування освіти на засадах нормативно-правової бази системи освіти в Україні.

Алгоритм діяльності передбачає, рід етапів, перший з яких полягає у визначенні актуальних питань діяльності, сутність яких полягає в моніторингу викладацького складу циклової комісії, об'єктом виступає – відображення внеску кожного викладача комісії в освітній процес, предметом є – вирішення рівня суперечностей та протиріч, у досягненні мети діяльності, сутність якої полягає у - соціалізації теоретичного компоненту знань здобувача освіти в інструмент свідомої професійної компетентності, через адаптацію, імітацію, ідентичність, соціальну інтереріорізацію, високий  рівень інтеграції.

Літта Максімова, реалізує в своїй діяльності методичну проблему, формування професійної компетентності випускників коледжу на засадах емоційного інтелекту, опанування якого допомагає успішно діяти за будь-яких обставин. Інтелект і емоції по одинці, працюють менш ефективно а ніж в своєму поєднанні.

Світлана Івашньова, працює над методичною проблемою, застосування інноваційних технологій у практичній підготовці фахівця закладів системи освіти на науковому підгрунті. Успіх будь якої діяльності, залежить від наукового обгрунтування.

Олена Бикова – впроваджує свою діяльність у напрямі методичної проблеми, формування педагогічної компетентності здобувачів освіти на засадах громадянськості. Випускники коледжу забезпечують майбутнє України.

Олена Тарасенко – вдосконалює методичну проблему, через здійснення професійно-практичної підготовки майбутніх фахівців для педагогічної діяльності, яка передбачає ознайомлення, реалізацію, вдосконалення кейс-родзинок організаційної, навчальної, виховної компоненти як для здобувачів освіти так і для викладацького складу.

Віктор Косенко, в своїй діяльності реалізує методичну проблему  - розвиток самостійного, оригінального, критичного мислення як умова формування прикладних умінь, розвитку педагогічної майстерності вчителя початкових класів. На основі компетентнісного підходу під час практичної підготовки студентів.

Анастасія Слободніченко, реалізує методичну проблему - інноваційні підходи до підготовки фахівця дошкільної освіти як вимога часу. Враховуючи кліповість мислення у здобувачів освіти, інновації в освіті просто необхідні, вони дозволяють розшири межі різних видів мислення.

Марія Нікітіна – впроваджує методичну проблему -    класичні  положення педагогічної спадщини В.О. Сухомлинського як фундамент професійної педагогічної діяльності на засадах культури.  Фундамент професійної педагогічної діяльності буде недосконалий без загального рівня культури здобувачів освіти. Це і культура вчинків, ставлення, відношення і рішень.

Вікторія Савіцька, спрямовує свою діяльність на реалізацію методичної мети – у напрямі практичної підготовки як засіб професійного удосконалення в системності педагогічних технологій. Одним із засобів педагогічних технологій є друковані джерела, які в свою чергу формують різний спектр компетентностей. Книга це ключ до пізнання.

Ангеліна Полтава, спрямовує свою педагогічну діяльність на реалізацію методичної проблеми - модернізація застосування групових форм роботи в процесі викладання педагогічних дисциплін з урахуванням скарбів сучасної підготовки, які також в свою чергу наголошують на використанні інноваційних підходів на засадах класичних форм.

Яніна Васильчак, спрямовую свою роботу на вирішення проблеми - реалізація особистісно орієнтованого навчання і виховання в ході професійної підготовки майбутніх, за рахунок моніторингу. Тоб-то підхід, опанування, методика, результат, корекція дослідницької діяльності, як з позиції здобувача освіти так і з позиції викладача.


Немає коментарів:

Дописати коментар

  ЗДОРОВʼЯ - НАЙБІЛЬША ЦІННІСТЬ! Щорічно 7 квітня відзначається Всесвітній день здоровʼя. 💪  З метою формування однієї із складових професі...