Реалії сьогодення у перспективі підготовки 
майбутнього покоління освітян

05.12.2022 р. згідно пропозицій  календаря знамених дат в Україні на 2023 рік, викладачами циклової комісії психолого-педагогічних дисциплін Оленою Тарасенко, Марією Нікітіною, викладачем циклової комісії мовних дисциплін Юлією Кісєєвою на засадах атестації, було проведено відкриту бінарну виховну годину "Ой хто, хто Миколая любить!" Мета заходу - сприяти формуванню полікультурних компетенцій в межах опанування української та німецької мов, формуванню загальних та спеціальних компетенцій майбутніїх професіоналів педагогічної справи на підгрунті принципу студентоцентризму.

Під час проведення заходу окреслено історію виникнення свята, представлені листи дітей і студентів державною та німецькою мовами, проведено гру  німецькою мовою з присутніми здобувачами освіти "Моя мрія - мир в Україні", проведено тренінг "Намисто калини" у представлені віршів студентів українською та німецькими мовами. Мажорний тон заходу досягнутий музичними хвилинками у виконанні Марії Нікітіної, Олени Тарасенко, Руслана Волкова)
Запрошені гості та здобувачі освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта, 20, 210 груп, спеціальності 013 Початкова освіта 21, 211 груп по завершенню заходу, подякували організаторам та учасникам за інформаційний підхід та піднесений настрів.




3 коментарі:

  1. я хочу подякувати усім тим, хто організував даний захід. Від перегляду сформувався піднесений настрій та позитивні емоції, тож студенти змогли трішки порадіти у такі складні для нашої країни часи. Для нас було цікавим дізнатися про історію виникнення свята. Особливо приємно вразили і сподобалися музичні хвилинки у виконанні викладачів. Ще раз дякую за такий чудовий захід.

    ВідповістиВидалити
  2. Чудовий захід! Завдяки викладачам, що його організували, ми змогли дізнатися про традиції Німеччини у святкуванні Дня Святого Миколая. Це дало змоу порівняти українські традиції з іноземними. До підготовки даного заходу організатори підійшли креативно, використовували цікаві інтерактиви та музичні хвилинки. Найбільше мені сподобалось те, що протягом усього заходу згадувалися сьогоденні реалії, воєнні дії на тереторії України. Всі ми бажаємо від Миколая не цукерок, які за традицією він дарує дітям, а миру для нашої країни! Дякую за проведений захід, він вразив всіх гостей, були і посмішки і сльози.

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую за все те, що робите для нас. Ви найкращі викладачі та організатори

    ВідповістиВидалити